Antena Meniu Search
x

Video Suporter român, împuşcat în Germania. Un bătrân de 60 de ani a ieşit pe balcon şi a tras asupra coloanei de fani care se întorcea de la meciul cu Slovacia

EURO 2024. Continuă incidentele de la EURO 2024 în care sunt răniţi fanii români. După ce un fan român a fost tăiat cu maceta în Belgia, după meciul direct din grupe dintre cele două naţionale, acum un alt suporter a fost rănit.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 19:41

De această dată s-a întâmplat chiar în Germania, după meciul cu Slovacia, partidă care ne-a adus calificarea în optimile EURO 2024. Potrivit Der Spiegel, fanul român se afla într-o maşină, în coloana suporterilor români care se întorceau de la stadion. La un moment dat, tânărul în vârstă de 32 de ani a lăsat geamul jos şi a simţit o durere puternică pe braţ.

Arma şi muniţia, găsite în casa bărbatului

Incidentul a fost raportat poliţiei germane, care a început imediat o anchetă. Astfel, poliţiştii nemţi au aflat destul de rapid că un bărbat în vârstă de 60 de ani a tras cu puşca cu aer comprimat asupra coloanei de suporteri români. Bătrânul se afla în propria casă, a ieşit pe balcon şi a tras un foc.

Vezi și

După ce a fost identificat, poliţiştii germani au percheziţionat şi casa bătrânului unde a fost descoperită arma şi muniţia aferentă. Autorităţile germane trebuie să afle acum ce a determinat gestul bărbatului, dacă a fost un act voit sau o întâmplare nefericită, pentru a stabili pedeapsa în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 29 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Stiri externe » Suporter român, împuşcat în Germania. Un bătrân de 60 de ani a ieşit pe balcon şi a tras asupra coloanei de fani care se întorcea de la meciul cu Slovacia