Antena Meniu Search
x

Cine a fost declarat omul meciului Romania-Slovacia 1-1, la EURO 2024: "A controlat jocul"

România - Slovacia 1-1. Tricolorii s-au calificat în optimile EURO 2024, după un egal cu selecționata Slovaciei, la Frankfurt, în fața a circa 30.000 de suporteri! România termină pe primul loc în clasamentul grupei E și se alătură, astfel, unui grup select de reprezentative: Germania, Spania, Italia, Anglia, Danemarca, Franţa, Ţările de Jos, Portugalia și Belgia, printre altele. Mijlocașul Stanislav Lobotka a fost declarat omul meciului din această seară. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 22:58

Cine a fost declarat omul meciului Romania-Slovacia 1-1, la EURO 2024
Cine a fost declarat omul meciului Romania-Slovacia 1-1, la EURO 2024 - Profimedia

Jurnalist sportiv italian, Fabrizio Romano, a făcut o postare pe Twitter în care a anunțat că Mijlocașul Stanislav Lobotka a fost declarat omul meciului din această seară. Este al doilea premiu POTM la Euro 2024 pentru mijlocașul defensiv de la Napoli.

"A controlat jocul și a fost mereu în căutarea mingii. Chiar și atunci când a fost presat, el a găsit spațiu sau a creat spațiu pentru alții. A arătat o gamă excelentă de pase, în special din adâncime”, a anunțat UEFA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

România - Slovacia. 5 victorii pentru tricolori, 5 remize și o înfrângere contra slovacilor, în 1942

Pe acelaşi subiect

Avem 11 meciuri disputate până acum contra slovacilor, cu 5 victorii pentru tricolori şi 5 remize, o singură înfrângere, un 0-1 la Bratislava, amical din 1942.

Poate cei mai importanţi jucători ai adversarilor noştri sunt Skriniar (PSG), Lobotka (Napoli), Hancko (Feyenoord), Duda (Verona) şi Dubravka (Newcastle).

Meciul va fi arbitrat de germanul Daniel Siebert, care va fi ajutat de Jan Seidel şi Rafael Foltyn, în timp ce rezervă va fi Felix Zwayer. În Camera VAR se vor afla germanii Bastian Dankert şi Christian Dingert, dar şi italianul Massimiliano Irrati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Sport » Cine a fost declarat omul meciului Romania-Slovacia 1-1, la EURO 2024: "A controlat jocul"