Antena Meniu Search
x

Compania aeriana Ryanair anulează zboruri pe bandă rulantă. Sute de mii de pasagari sunt revoltaţi

Sute de mii de pasageri sunt revoltaţi după ce Ryanair a anunţat că va anula până la 50 de zboruri pe zi, până la sfârşitul lunii octombrie. Compania de zbor irlandeză a recurs la această măsură pentru a-şi îmbunătăţi punctualitatea. Potrivit reprezentanţilor, rata curselor care ajung la timp - a scăzut sub 80% luna aceasta. 285 de mii de pasageri vor fi afectaţi de această schimbare, printre aceştia şi români. Ieri, zborurile dintre Oradea şi aeroportul Bergamo din Milano au fost anulate. Compania aeriană a trimis deja e-mail-uri clienţilor afectaţi prin care le oferă înapoi banii sau curse alternative. 

Vezi și

Sute de mii de pasageri sunt revoltaţi după ce Ryanair a anunţat că va anula până la 50 de zboruri pe zi, până la sfârşitul lunii octombrie. Compania de zbor irlandeză a recurs la această măsură pentru a-şi îmbunătăţi punctualitatea.

Potrivit reprezentanţilor, rata curselor care ajung la timp - a scăzut sub 80% luna aceasta. 285 de mii de pasageri vor fi afectaţi de această schimbare, printre aceştia şi români. Ieri, zborurile dintre Oradea şi aeroportul Bergamo din Milano au fost anulate. Compania aeriană a trimis deja e-mail-uri clienţilor afectaţi prin care le oferă înapoi banii sau curse alternative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Compania aeriana Ryanair anulează zboruri pe bandă rulantă. Sute de mii de pasagari sunt revoltaţi