Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Talent recunoscut de Casa Albă. Actori americani, premiaţi de Joe Biden pentru carierele de succes: "Unii oameni se nasc ca să conducă!"

Talentul lor a fost recunoscut la Casa Albă. Preşedintele Joe Biden a înmânat medalii mai multor personalităţi, printre care cântăreţul Bruce Springsteen şi actriţa Julia Louis-Dreyfus. Liderul american nu a uitat, însă, de propria agendă şi a bătut apropouri subtile despre o posibilă candidatură la viitoarele alegeri. 

De Alexandra Paraschiv la 22.03.2023, 21:09
Vezi și

Ceremonia de la Casa Albă a adunat vedete de rang înalt. În timp ce i se adresa legendei rock, Bruce Springsteen, preşedintele Joe Biden a profitat de moment şi a făcut aluzie la posibila candidatură din 2024: "Bruce, unii oameni se nasc ca să conducă!", a spus acesta.

Printre primele staruri premiate a fost Julia Louis-Dreyfus, actriţa devenită celebră încă din anii 90, o dată cu serialul fenomen Seinfeld. Liderul de la Casa Albă a preferat să îşi aducă aminte de ea în rolul de... videpreşedinte.

Julia Dreyfus a primit medalia mult aşteptată

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite: O să vorbesc cu Julia mai târziu să văd dacă îi place să fie vicepreşedinte sau preşedinte, trebuie să aflu. 

Rolul din producţia Veep, a cărei acţiune se petrece în culisele executivului american, i-a adus un succes colosal. Pentru toată munca ei, Dreyfus a primit medalia mult aşteptată.

Printre premianţii serii au fost şi creatoarea de modă Vera Wang, cântăreaţa Gladys Knight şi scriitorul Colson Whitehead.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Talent recunoscut de Casa Albă. Actori americani, premiaţi de Joe Biden pentru carierele de succes: "Unii oameni se nasc ca să conducă!"