Antena Meniu Search
x

Video Talent recunoscut de Casa Albă. Actori americani, premiaţi de Joe Biden pentru carierele de succes: "Unii oameni se nasc ca să conducă!"

Talentul lor a fost recunoscut la Casa Albă. Preşedintele Joe Biden a înmânat medalii mai multor personalităţi, printre care cântăreţul Bruce Springsteen şi actriţa Julia Louis-Dreyfus. Liderul american nu a uitat, însă, de propria agendă şi a bătut apropouri subtile despre o posibilă candidatură la viitoarele alegeri. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 22.03.2023, 21:09

Vezi și

Ceremonia de la Casa Albă a adunat vedete de rang înalt. În timp ce i se adresa legendei rock, Bruce Springsteen, preşedintele Joe Biden a profitat de moment şi a făcut aluzie la posibila candidatură din 2024: "Bruce, unii oameni se nasc ca să conducă!", a spus acesta.

Printre primele staruri premiate a fost Julia Louis-Dreyfus, actriţa devenită celebră încă din anii 90, o dată cu serialul fenomen Seinfeld. Liderul de la Casa Albă a preferat să îşi aducă aminte de ea în rolul de... videpreşedinte.

Julia Dreyfus a primit medalia mult aşteptată

Joe Biden, preşedintele Statelor Unite: O să vorbesc cu Julia mai târziu să văd dacă îi place să fie vicepreşedinte sau preşedinte, trebuie să aflu. 

Rolul din producţia Veep, a cărei acţiune se petrece în culisele executivului american, i-a adus un succes colosal. Pentru toată munca ei, Dreyfus a primit medalia mult aşteptată.

Printre premianţii serii au fost şi creatoarea de modă Vera Wang, cântăreaţa Gladys Knight şi scriitorul Colson Whitehead.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Talent recunoscut de Casa Albă. Actori americani, premiaţi de Joe Biden pentru carierele de succes: "Unii oameni se nasc ca să conducă!"