Antena Meniu Search
x

Talibanii au aruncat 3.000 de litri de alcool la canal, în urma unui raid în Kabul

Serviciile de informații afgane au confiscat și au deversat 3.000 de litri de alcool într-un canal din Kabul. "Musulmanii ar trebui să se abţină de la producerea şi distribuirea de alcool", este mesajul transmis de talibani. 

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 11:31

Talibanii au aruncat 3.000 de litri de alcool într-un canal din Kabul
Talibanii au aruncat 3.000 de litri de alcool într-un canal din Kabul - Twitter

În imaginile distribuite pe rețelele sociale, mai mulți agenți golesc conținutul butoaielor în canal. Talibanii au confiscat alcoolul în urma unui raid în capitală, scrie The Guardian

"Musulmanii ar trebui să se abţină de la producerea şi distribuirea de alcool", spune unul dintre agenți în înregistrarea video postată de Servicii, pe Twitter. 

Nu este însă clar când a avut loc operațiunea, dar într-un comunicat de presă transmis, duminică, de Direcţia Generală de Informaţii (GDI), serviciile speciale ale Emiratului Islamic, se menționează că au fost arestate trei persoane în urma operațiunii. 

Vânzarea și consumul de alcool au fost interzise sub regimul anterior susţinut de Occident, însă talibanii sunt mai stricți în această privință. De la preluarea puterii, pe 15 august, frecvența raidurilor și operațiunilor talibanilor au crescut în întreaga țară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Talibanii au aruncat 3.000 de litri de alcool la canal, în urma unui raid în Kabul