Antena Meniu Search
x

Video Tânăr căutat de poliția canadiană, în cazul morții familiei de români la granița cu SUA. Barca individului a fost găsită în apropierea celor opt cadavre

Poliţia canadiană este în căutarea unui individ suspectat de implicare în moartea celor şapte oameni, între care patru români, care încercau să treacă ilegal frontiera în Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 08:53

Vezi și

Victimele şi-au pierdut viaţa după ce barca lor a fost răsturnată de valuri, la traversarea fluviului Saint Lawrence, care desparte cele două ţări. Bărbatul căutat organiza frecvent asemenea traversări, foarte riscante mai ales pe vreme rea. 

Într-o postare pe rețelele de socializare, polițiștii din Akwesasne au transmis că îl caută pe Casey Oakes, un localnic în vârstă de 30 de ani, care a fost văzut ultima dată miercuri seara, conducând o barcă ulterior găsită lângă cadavrele migranților, a doua zi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Poliţia crede că tragedia ar fi avut loc miercuri noapte.

Românii solicitaseră azil în Canada, dar cererea le fusese respinsă şi urmau să fie deportaţi

Soții Florin și Cristina Zenaida Iordache, ambii de 28 de ani, împreună cu cei doi copii ai cuplului, unul de doi ani şi altul de un an, solicitaseră azil în Canada, dar cererea le fusese respinsă şi urmau să fie deportaţi. 

Alături de trupurile lor fără viață au mai fost găsite alte patru persoane decedate - o familie din India. Trecerile ilegale din Canada spre SUA sunt tot mai frecvente, în special prin regiunea Akwesasne, între Ottawa şi Quebec.

În zonă se face trafic de persoane, dar şi contrabandă.  În 2022, Canada a primit 274 de cereri de azil din partea unor cetăţeni români, iar peste 100 au fost acceptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tânăr căutat de poliția canadiană, în cazul morții familiei de români la granița cu SUA. Barca individului a fost găsită în apropierea celor opt cadavre