Meniu LIVE
Search
x

Tânăr român dispărut în Spania, găsit mort într-un şanţ. Băiatul îşi căuta de muncă şi s-ar fi rătăcit

Deznodământ tragic în cazul unui român dat dispărut de familie vinerea trecută, în Palas de Rei, un oraş din Galicia, în nord-vestul Spaniei. După cinci zile de căutări, tânărul de 28 de ani a fost găsit mort într-un şanţ. 

De Veronica Micu la 09.06.2021, 15:34

Tânărul a fost dat dispărut de familie vineri după-amiază. Plecase de acasă fără acte sau cheile locuinței, scrie publicația La Voz de Galicia. În weekend, serviciile de urgență, inclusiv agenții Protecției Civile și GES din Monterroso, l-au căutat fără încetare pe tânăr, însă fără succes. A fost mobilizat inclusiv un elicopter. În cele din urmă, trupul băiatului a fost găsit la Cebrel, în  Augasantas (Palas de Rei). Jacheta reflectorizantă pe care o purta le-a sărit în ochi echipelor de salvare.

Potrivit autorităților, românul se afla la Palas de Rei doar de o săptămână, unde își căuta un loc de muncă. Mătușa sa locuia în Lugo împreună cu iubitul ei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care tânărul a decis să vină la Palas. 

Românul s-ar fi rătăcit de joi seară

Primele investigații arată că românul de 28 de ani, care nu era deloc familiarizat cu împrejurimile, s-ar fi putut rătăci încă de joi seară. A fost găsit lângă un șanț, în care ar fi putut cădea în toiul nopții.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că românul ar fi putut rătăci prin zonă, dezorientat. Se pare că băiatul nu ar fi ieşit deloc din Augasantas.

Cauza morții nu este cunoscută deocamdată. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tânăr român dispărut în Spania, găsit mort într-un şanţ. Băiatul îşi căuta de muncă şi s-ar fi rătăcit

Breaking News

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO

Atac armat într-o școală din Rusia. Sunt 9 morți și 20 de răniți. VIDEO