Antena Meniu Search
x

Un tânăr român de 22 de ani s-a înecat sub ochii prietenilor, în Italia

Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a murit înecat în apele râului Sesia, între localitățile Gattinara și Romagnano, transmite presa locală din Italia. Amicii lui au fost cei care au dat alarma, după ce băiatul a dispărut subit.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.06.2020, 11:43

Un tânăr român de 22 de ani s-a înecat sub ochii prietenilor, în Italia
Tânăr român înecat în râul Sesia din Italia - tgnovara.it
  • Românul a fost găsit de scafandri după câteva ore
  • Tragedia s-a produs în apropiere de Romagnano

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază. Tânărul, care locuia în Romagnano, era alături de mai mulți prieteni pe malul râului când, la un moment dat, s-a aventurat în apă, probabil în încercarea de a traversa înot apa curgătoare.

Amicii românului au fost cei care au alertat echipajele de urgență, după ce acesta nu a mai putut fi văzut.

La fața locului s-au deplasat imediat salvatori și scafandri din Milano, care au reușit după câteva ore să îl găsească. Din nefericire, băiatul era fără suflare, iar paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit infovercelli24.it, nu este exclus ca tânărul să se fi simțit brusc rău în timp ce înota. O altă ipoteză privind moartea românului este faptul că curenții râului Sesia pot fi foarte periculoși.

De altfel, în urmă cu doar câteva săptămâni alți doi tineri au fost la un pas de înec în același râu, fiind salvați în ultimul moment după ce curenții i-au dus într-o zonă în care au reușit să se mențină la suprafață până la sosirea salvatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român de 22 de ani s-a înecat sub ochii prietenilor, în Italia