Antena Meniu Search
x

Și-a pus capăt zilelor la doar 22 de ani din cauza unei glume. Colegii lui i-au distribuit mesajele în care se lăuda că a cucerit o fată

Un student la medicină și-a pus capăt zilelor la doar 22 de ani din cauza unei glume făcute de colegii lui de facultate.

Un student la medicină și-a pus capăt zilelor la doar 22 de ani din cauza unei glume făcute de colegii lui de facultate.

Ted Senior, 22 de ani, s-a spânzurat într-o pădure în apropiere de casa lui din Raglan, Monmouthshire (Marea Britanie), după ce colegii de la Universitatea Swansea au făcut o glumă pe seama lui.

Ted scrisese mai multe mesaje pe o rețea privată în care se lăuda colegilor din echipa de rugby cu o cucerire pe care o făcuse, iar aceștia, fără știre lui, au distribuit mai departe mesajele.

Pe acelaşi subiect

Acestea au fost citite apoi de sute de studenți, inclusiv de fata cu pricina.

Profund afectat de cele întâmplate și crezând că va fi exclus de la Colegiul de medicină din cadrul universității, Ted s-a dus acasă și a decis să-și pună capăt zilelor.

“Ted era un jucător de rugby talentat și avea o pasiune pentru toate sporturile. A ajuns la facultatea de medicină după foarte multă muncă și sacrificii. Din păcate, Ted s-a sinucis. În cei 22 de ani pe care i-a trăit, a avut un impact incredibil asupra vieților noastre", i-a adus un omagiu fratele său, Max.

O fundație inițiată în numele lui Ted a strâns deja peste 12.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Și-a pus capăt zilelor la doar 22 de ani din cauza unei glume. Colegii lui i-au distribuit mesajele în care se lăuda că a cucerit o fată