Antena Meniu Search
x

Poliţistul arădean care s-a urcat beat la volan şi a ucis un pieton de 68 de ani a fost arestat pentru 30 zile

Poliţistul arădean care s-a urcat băut la volan şi a ucis pe trecerea de pietoni un bărbat de 68 de ani a fost arestat pentru 30 de zile. 

Poliţistul arădean care s-a urcat beat la volan şi a ucis un pieton de 68 de ani a fost arestat pentru 30 zile

Poliţistul arădean care s-a urcat băut la volan şi a ucis pe trecerea de pietoni un bărbat de 68 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile. 

Pietonul a fost aruncat la 3 metri înălţime de impactul cu autoturismul. Maşina poliţistului a frânat la 20 de metri după trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Arad. Maşina Ford condusă de poliţist a izbit de pe banda a doua un pieton de 68 de ani care traversa regulamentar, pe trecere, pe lângă bicicletă. Şoferul a avut o viteză atât de mare încăt l-a aruncat în aer 3 metri pe pieton şi a pus frână la peste 20 de metri de trecere. 

Este vorba de subofiţerul Florin Fedor, de la Secţia de Poliţie Vlaicu din municipiul Arad. Acesta avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţistul, în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de către colegii săi şi dus miercuri în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii judecătoriei Arad au admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile, prin urmare, Florin Fedor va sta după gratii în următoarea lună, fiind acuzat de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul arădean care s-a urcat beat la volan şi a ucis un pieton de 68 de ani a fost arestat pentru 30 zile