Antena Meniu Search
x

O tânără mămică a ales să se sacrifice pentru băieţelul ei. A refuzat tratamentul pentru a naşte cu bine copilaşul

Abbie Colvin avea 19 ani când a fost diagnosticată cu cancer. Se întâmpla în urmă cu doi ani, când medicii i-au spus fetei că are cancer de col uterin.

Abbie Colvin avea 19 ani când a fost diagnosticată cu cancer. Se întâmpla în urmă cu doi ani, când medicii i-au spus fetei că are cancer de col uterin.

I s-a recomandat să începă imediat chemoterapia, dar şi scoaterea uterului. 

În urmăm cu doi ani, toată fericirea, emoţiile şi împlinirea tinerei Abbie, din Poulton, Lancashire, Marea Britanie, i s-au năruit când medicii i-au spus crudul diagnostic: cancer de col uterin. Imediat, doctorii i-au spus că trebuie să înceapă chemoterapia şi scos uterul.

Abbie Colvin avea 19 ani când a fost diagnosticată cu cancer

Doar că analizele făcute tinerei aveaus să dezvăluie că este însărcinată, aşa că medicii au pus-o pe Abbie în cea mai grea cumpănă, să aleagă între a da naştere copilului sau propria-i viaţă. 

S-a sacrificat ca să dea naştere unui copil sănătos

A ales prima variantă, fata luând decizia să nu renunţe la sarcină şi să amâne tratamentul. 

Din fericire, sarcina a decurs normal şi, în 2018, a dat naştere unui băieţel perfect sănătos pe nume Oscar. Imediat, Abbie a început tratamentul de chemoterapie, însă cancerul deja se răspândise destul de mult, iar medicii au avertizat-o pe fată că zilele îi sunt numărate.

În 2018, a dat naştere unui băieţel perfect sănătos pe nume Oscar

La 21 de ani, Abbie Colvin a decis că lacrimile nu au niciun rost şi s-a hotărât ca în timpul pe care-l mai are să-şi îndeplinească cât mai mai multe dorinţe.

Lista de dorinţe a lui Abbie Colvin

Printre ele, obţinerea unei diplome, să se căsătorească, să înveţe să patineze, să vadă aurora boreală şi piramidele, sau să înoate printre rechini. 

Sora lui Abbie a creat o fundaţie prin intermediul căreia să strângă bani pentru tratamentul surorii ei, dar şi pentru a-i îndeplini ultimele dorinţe.

Familia tinerei se teme că Abbie nu va apuca să prindă următorul Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără mămică a ales să se sacrifice pentru băieţelul ei. A refuzat tratamentul pentru a naşte cu bine copilaşul