Tânără de 18 ani, batjocorită în faţa prietenei sale, împietrită de groază, forţată să privească întreaga scenă, în Marea Britanie

De Larisa Andreescu.
Publicat: 21.04.2021, 10:30.
Actualizat: 21.04.2021, 10:46

Traumă cumplită pentru o tânără de 18 ani, atacată de un bărbat şi batjocorită într-o pădure din Bedford, vineri-seară. Prietena ei a asistat la întreaga scenă, împietrită de frică.

O tânără femeie cu un pulover lung, așezată pe o bancă într-o pădure, în amurg. Ea își acoperă ochii în timp ce plânge

Tânără de 18 ani, batjocorită în faţa prietenei sale, împietrită de groază, forţată să privească întreaga scenă

Shutterstock

Atacul a avut loc lângă The Spinney, Bedford, vineri, în jurul orei 21:00. Cele două tinere se plimbau printr-o zonă împădurită când bărbatul le-a abordat. După o scurtă conversaţie, individul a atacat-o pe una dintre acestea şi a violat-o, totul sub privirile împietrite ale prietenei, forţată să privească scenele şocante.

Bărbatul s-a făcut nevăzut după atac

Citește și:

Suspectul s-a făcut ulterior nevăzut, fugind în direcția hotelului Travelodge de pe Goldington Road. Se află în continuare în libertate. A fost descris ca fiind un bărbat de culoare, cu înălţimea de peste 1.80 cm, cu părul împletit, purtând un trening Adidas bleumarin.

Anchetatorii de la poliţia Bedfordshire fac apel la populaţie sperând ca oricine are vreo informaţie să vină la secţie pentru a oferi ajutor în prinderea atacatorului, potrivit Mirror.

„Luăm acest incident în serios și dorim să-l găsim pe acest om cât mai curând posibil. Acest atac a fost extrem de dureros pentru tânără și prietena ei, iar echipa noastră de ofițeri specialiști colaborează cu ele pentru a obţine toate detaliile, dar le oferă şi sprijinul necesar. Am dori să vorbim cu oricine se afla în zonă în momentul incidentului sau cu oricine ar fi putut să-l fi văzut pe acest om. Înțelegem că incidentul este îngrijorător pentru locuitorii din zonă și aș dori să-i asigur că facem tot ce putem pentru a găsi omul responsabil de atac" a declarat inspectorul Michelle Lack.

Oricine are informații a fost rugat să contacteze centrul de raportare online al poliției Bedfordshire, citând “Operațiunea Elegie”. Victimele violului și ale agresiunilor sexuale pot primi sprijin și îndrumare de la poliția din Bedfordshire și agențiile partenere, inclusiv de la Centrul de recomandare pentru agresiune sexuală (SARC), precum și sprijin prin procesul de urmărire penală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.