Antena Meniu Search
x

Tânără moartă la doar 24 de ani, după ce s-a îndopat cu biscuiți la o petrecere

O tânără de doar 24 de ani din Marea Britanie a murit sufocată la o petrecere, după ce s-a îndopat cu biscuiți, pentru a-și impresiona prietenii.

de Redactia Observator

la 23.03.2019, 08:46

O tânără de doar 24 de ani din Marea Britanie a murit sufocată la o petrecere, după ce s-a îndopat cu biscuiți, pentru a-și impresiona prietenii.

Mamă a unui copil, Bethan Gaskin și-a găsit sfârșitul după ce a început să-și îndese biscuiți cu ciocolată - Jaffa Cakes - în gură, pentru ceea ce părea a fi un simplu truc. 

Cu gura plină de prăjituri, în fața prietenilor, femeia s-a panicat, însă nu a mai putut să-i scoată afară. 

Bethan a fost dusă imediat la spital, însă răul fusese făcut. Potrivit The Sun, după cinci zile, tânăra mămică a murit în spital, deși medicii au făcut din Peterborough au făcut tot posibilul pentru a o salva.

Tânăra mamă s-a înecat cu biscuiți

La aproape o lună de la tragedie, mama victimei, Michelle, de 52 de ani, a tras un semnal de alarmă cu privire la "provocările" legate de mâncare, populare în rândul tinerilor.

"Îmi amintesc că am ridicat din sprâncene când Bethan a început jocul, gândindu-mă <<câți ani ai?>> și spunându-i să scuipe biscuiții", își amintește femeia. 

"Era ca un mic hamster cu obrajii umflați. A plecat la baie să-i scoată și imediat ne-am dat seama că stă prea mult", a mărturisit mama victimei. 

"Știam că am pierdut-o înainte să o pună în ambulanță"

Un prieten s-a dus să o verifice, moment în care a găsit-o pe Bethan căzută la podea. Pompierii au sosit în doar câteva minute la fața locului, înaintea unei ambulanțe, pentru a da primul ajutor. 

"În inima mea știam că am pierdut-o înainte să o pună în ambulanță. Trecuse prea mult timp", a spus ea. 

După cinci zile petrecute în spital, medicii au concluzionat că daunele suferite pe creier erau iremediabile. Pe 22 februarie, familia s-a adunat la patul ei, pentru a-și lua rămas bun.

"Arăta perfect și era atât de frumoasă. Era ca și cum dormea. Atât de mulți oameni fac lucruri similare cu bezele. Asta ne arată cât de fragili suntem", a concluzionat Michelle.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tânără moartă la doar 24 de ani, după ce s-a îndopat cu biscuiți la o petrecere