Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără a fost lovită cu o sticlă în cap, într-un club, de un bărbat pe care nu l-a lăsat să o pipăie (Foto)

O tânără a fost lovită cu o sticlă în cap, într-un club, de un bărbat pe care nu l-a lăsat să o pipăie în timp ce dansau.

de Redactia Observator

la 31.01.2018 , 13:42

O tânără a fost lovită cu o sticlă în cap, într-un club, de un bărbat pe care nu l-a lăsat să o pipăie în timp ce dansau.

Totul s-a întâmplat într-un club din Malmo (Suedia), acolo unde Sophie Johansson petrecea alături de mai mulţi prieteni.

La un moment dat, tânăra a simţit mâna unui bărbat pe posteriorul ei.

Articolul continuă după reclamă

Tânăra a încercat să îl indepărteze, însă în acel moment individul a început să o lovească cu pumnul în față, apoi i-a spart o sticlă în cap.

Pe acelaşi subiect

Sophie a declarat că, înainte de incident, bărbatul ar fi încercat să îi deschidă geanta.

Tanara a fost lovita cu o sticla in cap pentru ca nu l-a lasat pe barbat sa o pipaie

"Am crezut că îmi curge băutură pe față după ce mi-a spart sticla în cap, dar apoi prietena mea mi-a spus că era sânge. Eram în stare de șoc", a declarat fata pentru The Sun.

Tânăra a avut nevoie de mai multe copci la nivelul capului, iar poliția a închis investigația pe motiv că nu au suficiente dovezi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri externe » O tânără a fost lovită cu o sticlă în cap, într-un club, de un bărbat pe care nu l-a lăsat să o pipăie (Foto)