Antena Meniu Search
x

Tânăra mămică din Irlanda a murit la doar două zile după ce şi-a îndeplinit cea mai aprigă dorinţă: S-a căsătorit cu omul iubit

A vrut să se căsătorească cu omul iubit, iar dorinţa sa avea să devină realitate. Nmeni nu se aştepta însă ca la doar două zile după ce a spus „Da” tânăra mămică din Irlanda de Nord avea să se stingă.

de Monica Palade

la 05.01.2021, 12:26

  • A murit la două zile după nuntă
  • Diagnosticată cu cancer

Jade Caughey a murit de cancer în casa sa din Portadown, la doar două zile după ce s-a căsătorit cu Lee Parker. În ultimele clipe de viaţă, alături i-au fost soţul, fiii săi, dar şi fiul vitreg.

La jumătatea lunii decembrie, Jade a primit vestea cumplită că i s-a extins cancerul de care suferea şi că nu se mai poate face nimic, potrivit Belfast Live. Cea mai mare dorinţă a femeii a fost să se mărite cu logodnicul său, Lee. Prietenii au strâns bani pentru a o ajuta să-şi îndeplinească visul. Au fost nevoiţi însă să grăbească momentul din cauza bolii.

„Pe 31 decembrie 2020, eu și Jade am decis să mergem înainte cu nunta noastră. Știa în sinea ei că i-a mai rămas puțin timp. Ne-am căsătorit acasă, înconjurați de prieteni apropiați și familie, într-o ceremonie foarte intimă. În acea seară, Jade a adormit şi din păcate nu s-a mai trezit niciodată. Jade a murit liniştită acasă, pe 2 ianuarie, cu mine şi cu tatăl său, Billy, ţinând-o de mână. Inimile noatre sunt sfâşiate, dar în pace ştiind că Jade nu mai suferă”, a povestit Lee.

Diagnosticată cu cancer

Coşmarul femeii, în vârstă de 28 de ani, a început în urmă cu mai bine de un an când a început să aibă dureri de cap şi doctorul i-a spus că are polipi sau mici excrescenţe în canalul nazal. I s-a prescris antibiotice şi s-a întors la viaţa ei de mamă ocupată.

Avea doi băieţi, Ben, şase ani, şi James, doi ani, şi un fiu vitreg, Kai, 13 ani. O vizită la urgenţă avea să-i aducă vestea cumplită: avea cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Tânăra mămică din Irlanda a murit la doar două zile după ce şi-a îndeplinit cea mai aprigă dorinţă: S-a căsătorit cu omul iubit