Antena Meniu Search
x

Tânără ucraineancă, moarte misterioasă în Kosovo. Fata de 23 de ani a fost găsită fără suflare pe marginea unei autostrăzi

În urmă cu câteva zile, pe marginea autostrăzii Ferizaj - Priștina din Kosovo a fost găsit trupul fără viaţă al Olenei K., o tânără ucraineancă de 23 de ani. Poliţia locală a anunţat că moartea fetei este investigată ca o consecinţă a unui accident de circulaţie, în timp ce apropiaţii suspectează o crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.03.2024, 19:13

Pe 21 februarie, cadavrul tinerei de 23 de ani, din regiunea ucraineană Cerkasî, a fost descoperit pe marginea autostrăzii Ferizaj - Priștina din Kosovo. Fata suferise leziuni în zona capului şi avea un picior rupt, răni care, potrivit poliţiei locale, ar fi putut fi cauzate de un accident rutier.

Olena ar fi fost găsită complet dezbrăcată

Doar că rudele fetei sunt de altă părere. Potrivit publicaţiei Obozrevatel, o cunoştinţă a tinerei l-a abordat pe cunoscutul voluntar ucrainean Andrii Boyechko, căruia i-ar fi spus că Olena a fost găsită complet dezbrăcată.

Cu puţin timp înainte să-şi găsească sfârşitul, tânăra de 23 de ani şi-a contactat mama. Se afla într-o benzinărie la acel moment. Totul părea să fie în regulă, fata asigurându-şi mama că o va suna din nou când va ajunge acasă. Olena, însă, nu a mai sunat, iar părinţii au început să se îngrijoreze.

Pe acelaşi subiect

Tânăra ucraineancă ceruse protecție internațională

Prietena Olenei spune că autoritățile nu ar fi verificat camerele de supraveghere, nu a căutat martori și a calificat incidentul drept un accident. În plus, părinții nu au fost informate oficial despre moartea tinerei. Au aflat despre nenorocire de la prietena fiicei lor.

Olena K., o tânără de 23 de ani rezidentă în Cerkasî, a plecat în Kosovo în octombrie anul trecut, din cauza războiului. Potrivit presei locale, fata a apelat atunci la ministerul Afacerilor Interne pentru protecție internațională. Primise actele și locuia acolo legal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânără ucraineancă, moarte misterioasă în Kosovo. Fata de 23 de ani a fost găsită fără suflare pe marginea unei autostrăzi