Antena Meniu Search
x

Închisoare cu executare pentru tânăra prinsă când încerca să scape de drogurile cu care dorea să-și achite luna de miere

Terrie Renwick, o englezoaică de 28 de ani, a fost condamnată la patru ani de închisoare, dintre care doi cu executare, după ce a fost prinsă când încerca să scape de drogurile cu care dorea să-și achite luna de miere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.09.2020, 19:06

Tânăra a mai făcut închisoare pentru deținere de droguri
Tânăra va petrece cel puțin doi ani în închisoare - Handout via Daily Star
  • Tânăra ar fi trebuit să se mărite în septembrie.
  • Tânăra avea droguri de mii de lire sterline pregătite pentru vânzare.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Terrie urma să se mărite în septembrie și a crezut că cel mai ușor mod de a obține banii necesari pentru a-și achita luna de miere este să se reapuce de vândut droguri.

Conform Daily Star, în iulie, tânăra a fost prinsă de polițiști când arunca la toaletă heroină și cocaină în valoare de câteva mii de lire sterline.

Inițial, tânăra s-a declarat nevinovată, însă unuia dintre polițiști, fost instalator, i-a venit ideea de a urmări traseul drogurilor și astfel au fost obținute dovezi care arătau că drogurile care au ajuns în țeava de scurgere nu puteau proveni decât de la casa tinerei.

Mai mult, într-un dulap a fost găsit un dispozitiv cu electroșocuri, iar o analiză a telefonului tinerei a arătat că aceasta reluase legăturile cu alte persoane implicate în traficul și deținerea de droguri.

Deși avocata lui Terrie a insistat pe mai multe aspecte care să o ajute pe tânără, inclusiv că aceasta ar trebui să aibă grijă de mama bolnavă, că vindea drogurile pentru a-și achita luna de miere sau că și-a efectuat integral pedeapsa de un an de închisoare încasată cu mai mulți ani în urmă, magistrații au dat o sentință dură.

Terrie a fost condamnată la patru ani de închisoare dintre care cel puțin doi vor fi cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Închisoare cu executare pentru tânăra prinsă când încerca să scape de drogurile cu care dorea să-și achite luna de miere