Antena Meniu Search
x

Mai aproape de CRĂCIUN: A început TÂRGUL DE JUCĂRII de la PARIS!

Mamele prevăzătoare şi mai ales producătorii de jucării se gândesc, deja, la darurile care se vor afla sub pomul de Crăciun

Vezi și

Mamele prevăzătoare şi mai ales producătorii de jucării se gândesc, deja, la darurile care se vor afla sub pomul de Crăciun. La Paris s-a deschis târgul anual de jucării, destinat în primul rând copiilor mai mici, care nu s-au obişnuit încă să-şi petreacă tot timpul liber cu ochii pe monitoare.

Jocurile pe calculator, tabletă sau telefon nu au acces la târgul de la Paris, care este dedicat jucăriilor mai tradiţionale. Dar înalta tehnologie şi-a găsit loc şi aici: copiii pot să realizeze, cu propriile lor mâini, roboţi care se mişcă şi ascultă ordinele creatorilor lor.

Încă din prima zi, târgul a fost asaltat de vizitatori mici şi mari. Copiii au încercat să se bucure de cât mai multe din jucăriile ce le stăteau la dispoziţie, sub privirile părinţilor care se străduiau să le ghicească dorinţele adresate lui Moş Crăciun. În Franţa, industria jucăriilor este mai mult decât o simplă joacă: piaţa de profil este evaluată la 3,2 miliarde de euro pe an. Iar 35 la sută din vânzări se realizează în luna decembrie, din motive ce nu mai trebuie explicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mai aproape de CRĂCIUN: A început TÂRGUL DE JUCĂRII de la PARIS!