Antena Meniu Search
x

Un tată român care ar fi încercat să-şi salveze copilul de la înec a dispărut într-un lac din Italia

Un român de 39 de ani a dispărut într-un lac din Italia, după ce ar fi încercat să-şi salveze de la înec unul dintre cei doi copii cu care se afla în barcă. Tragedia s-a produs sâmbătă, pe Lacul Barrea, din regiunea Abruzzo.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.08.2020, 18:40

Lacul în care a dispărut românul
Un român de 39 de ani a dispărut în Lacul Barrea din Italia, în timp ce era în vacanţă cu soţia şi copiii - Il Messaggero
  • Românul se afla cu familia în vacanţă.
  • La operaţiunea de căutare a fost chemat şi un elicopter.

Conform ziarului italian notizie.it, Constantin Cătălin Toma, un român de 39 de ani, se afla în vacanţă, împreună cu soţia şi cei doi copii, de 9 şi 10 ani. Tânărul, care e şofer de camion, stabilit în provincia Frosinone, a venit cu familia pe malul Lacului Barrea.

Sâmbătă, a ieşit la o plimbare cu barca împreună cu cei doi băieţi. Conform unor martori, citaţi de ReteAbruzzo, însă neconfirmate deocamdată de autorităţile italiene, copilul de 10 ani a căzut în apă, iar românul a sărit el în lac, ca să-l salveze. Constantin a dispărut în apa adâncă de aproximativ 15 metri. Copilul a fost salvat de un prieten al familiei, care a dat alarma.

Echipele de intervenţie nu au reuşit să găsească trupul românului. Operaţiunea nu a avut succes nici în cursul zilei de duminică, când a fost chemat inclusiv un elicopter, care să monitorizeze din aer căutările şi să dea suport echipelor de scafandri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soţia românului a asistat de pe mal la întreaga tragedie. După incident, copiii au fost aduşi la mal. Potrivit martorilor, erau în stare de şoc, dar starea lor de sănătate este bună. La operaţiunea de căutare au fost implicate inclusiv echipe de carabinieri şi de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un tată român care ar fi încercat să-şi salveze copilul de la înec a dispărut într-un lac din Italia