Antena Meniu Search
x

Tentativă de ucidere prin otrăvire la o universitate din Germania. Substanța a fost găsită în cutii de lapte și în recipiente de apă

Tentativă de ucidere prin otrăvire la o universitate din sud-vestul Germaniei. Șapte persoane de la Universitatea Tehnică din Darmstadt au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au prezentat simptomele unei otrăviri. Procurorii au deschis o anchetă pentru „tentativă de ucidere” prin otrăvire.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.08.2021, 22:01

Vezi și

Angajații și studenții de la Universitatea Tehnică din Darmstadt, la sud de Frankfurt, au întâmpinat luni probleme medicale. Poliția spune că mai multe cutii de lapte și recipiente de apă dintr-una din clădirile din campus par să fi fost contaminate cu o substanță novică la sfârșitul săptămânii trecute. Lichidul contaminat are un miros puternic.

Apa și recipiente cu lapte contaminate cu o substanță otrăvitoare

Poliția și procurorii au declarat marți că au cercetat alte clădiri din campusul universitar, ca măsură de precauție, dar nu au găsit nimic altceva legat de presupusa otrăvire. De asemenea, au spus că nimeni altcineva nu a prezentat simptome, scrie euronews.com.

Procurorul Robert Hartmann a declarat reporterilor că, deși autoritățile consideră că această contaminare ar fi putut fi deliberată, în prezent nu există informații care să indice o persoană anume vinovată pentru cele întâmplate. El a spus că substanța a fost identificată, dar procurorii nu o vor numi public pentru moment, având în vedere ancheta în curs.

Pe acelaşi subiect

Una dintre victime a fost grav afectată de otrăvire

Una dintre cele șapte persoane a fost grav afectată de otrăvire însă viața sa nu mai este acum pusă în pericol, a mai spus Robert Hartmann.

„Suntem șocați de crima aparentă care a avut loc la universitatea noastră”, a declarat președintele universității, Tanja Bruehl, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tentativă de ucidere prin otrăvire la o universitate din Germania. Substanța a fost găsită în cutii de lapte și în recipiente de apă