Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS | Cel puţin unul dintre terorişti a intrat în Europa cu valul de refugiaţi!

Scenariul cel mai negru din criza imigranţilor se adevereşte! Cel puţin unul dintre teroriştii din Paris a intrat în Europa cu valul de refugiaţi! Un tânăr sirian de 25 de ani, care a pozat în victimă a războiului.

Vezi și

 Scenariul cel mai negru din criza imigranţilor se adevereşte! Cel puţin unul dintre teroriştii din Paris a intrat în Europa cu valul de refugiaţi! Un tânăr sirian de 25 de ani, care a pozat în victimă a războiului. A fost primit în Franţa luna trecută, şi apoi a ucis cu sânge rece zeci de francezi, în sala de concerte Bataclan. La fel de grav este că cel puţin un atacator ar fi încă liber. Preşedintele Hollande a cerut prelungirea stării de urgenţă încă trei luni. Trimisul nostru special la Paris, Ana Maria Roman, urmăreşte ancheta chiar din apropierea sălii de spectacole Bataclan. Bună seara, Ana. E o mobilizare internaţională acum pentru prinderea complicilor teroriştilor. Însă, se simt oamenii mai în siguranţă?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » TEROARE LA PARIS | Cel puţin unul dintre terorişti a intrat în Europa cu valul de refugiaţi!