Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS | Teroriștii au executat aproape 100 de oameni care participau la un concert

Teroriştii au acţionat ca un comando al morţii. Au executat aproape o sută de oameni, în sala de concert Bataclan, fără să clipească. "S-a auzit o bubuitură ca de petardă", povestesc martorii. Apoi, a început masacrul.

Vezi și

 Teroriştii au acţionat ca un comando al morţii. Au executat aproape o sută de oameni, în sala de concert Bataclan, fără să clipească. ***"S-a auzit o bubuitură ca de petardă", povestesc martorii. Apoi, a început masacrul. Teroriştii n-au avut ţintă. L-au invocat pe preşedintele Hollande, apoi au împuşcat la întâmplare. Puţini au reuşit să scape, pentru că cei căzuţi la pământ au fost executaţi cu o nouă rafală de gloanţe. De la fereastra unui bloc din vecintate, un jurnalist a filmat imagini cutremurătoare. Răniţi care fugeau pe străzi, trăgând după ei alţi răniţi. Şi oamenii disperaţi care s-au agăţat de pervazuri. Urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Stiri externe » TEROARE LA PARIS | Teroriștii au executat aproape 100 de oameni care participau la un concert