Antena Meniu Search
x

TEROARE LA PARIS | Urmele masacrului de pe străzi, acoperite cu flori albe

Doliul are acum trei culori. Roşu, alb şi albastru, culorile Franţei au îmbrăcat, simbolic, mai multe clădiri faimoase din întreaga lume. În Franţa, flori albe au fost puse peste urmele masacrului de pe străzi.

Vezi și

 Doliul are acum trei culori. Roşu, alb şi albastru, culorile Franţei au îmbrăcat, simbolic, mai multe clădiri faimoase din întreaga lume. În Franţa, flori albe au fost puse peste urmele masacrului de pe străzi. Mii de oameni au venit să se roage şi să aprindă candele în locurile pătate cu sângele victimelor.

Acolo unde au fost gloanţe, sunt acum flori. Pe caldarâmul unde a curs sânge, ard mii de candele. Francezi, dar şi români, americani, albi sau de culoare, creştini sau musulmani - cu toţii stau uniţi împotriva terorismului şi plâng moartea celor ucişi.

Au pus trandafiri printre cioburi şi au rostit rugăciuni printre lacrimi. Au scris mesaje de pace şi de speranţă.

E modul francezilor de a învinge teroarea şi durerea din Paris. Însă pe străzile din Capitala Franţei, se simte încă fiorul morţii.

Dar parizienii refuză să trăiască sub teroare. Ştiu că scopul teroriştilor e să le cultive spaima. În lupta cu ei, francezii sunt hotărâţi să rămână uniţi şi plini de curaj. Şi mai ales lucizi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » TEROARE LA PARIS | Urmele masacrului de pe străzi, acoperite cu flori albe