Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tesla anunţă că 65.000 de ceşti de cafea au dispărut dintr-o uzină din Germania: "Fiecare are acasă cinci ceşti"

Constructorul american de automobile electrice Tesla se confruntă cu o problemă inedită la uzina sa de la Grünheide, din apropiere de Berlin, unde au dispărut 65.000 ceşti de cafea, transmite DPA.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 12:18

- Shutterstock

Managerul uzinei, André Thierig, a abordat această problemă la o reuniune cu personalul, care a avut loc luni, şi la care a anunţat că lipsesc de pe inventar un număr total de 65.000 de ceşti de cafea. "Statistic, fiecare dintre voi are acasă cinci ceşti de cafea", a remarcat în mod ironic Thierig la reuniunea de luni, potrivit informaţiilor dezvăluite de cotidianul financiar Handelsblatt.

Ulterior, André Thierig a revenit precizând că declaraţiile sale cu privire la ceştile de cafea lipsă nu au fost o acuzaţie. În plus, Thierig a subliniat că la reuniunea de luni au fost discutate şi alte subiecte, precum construirea unei săli de fitness pentru cei aproximativ 12.000 de angajaţi ai uzinei Tesla.

Angajaţilor nu li se mai oferă nici tacâmuri la cantină

Articolul continuă după reclamă

De-a lungul timpului, constructorul auto a achiziţionat numeroase ceşti de cafea pentru angajaţii săi dar deocamdată nu este clar unde au dispărut aceste ceşti. Aceasta nu este o problemă cu care se confruntă doar Tesla, afectând şi alte companii.

În plus, din cauza dispariţiei tacâmurilor de la cantina uzinei de la Grünheide, acestea nu mai sunt oferite angajaţilor. Între timp, conducerea uzinei a introdus ceşti reciclabile.

Tesla, companie controlată de miliardarul american Elon Musk, a inaugurat în urmă cu doi ani prima sa uzină din Europa la Grünheide, în apropiere de Berlin. Capacitatea de producţie a uzinei urmează să fie majorată şi o procedură de aprobare a lucrărilor de extindere a uzinei a fost demarată la nivelul landului Brandenburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Stiri externe » Tesla anunţă că 65.000 de ceşti de cafea au dispărut dintr-o uzină din Germania: "Fiecare are acasă cinci ceşti"