Antena Meniu Search
x

Theresa May, director la Manchester United. Pariul i-a adus 2.500 de lire unui norocos

Un parior din Marea Britanie a dat, fără să vrea, lovitura, obţinând 2.500 de lire sterline cu numai 5 lire sterline jucate pe o cotă de 500 la 1.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.05.2019, 09:52

Theresa May a anunţat de curând că va renunţa la funcţia de premier
Theresa May are o cotă de 500 la 1 să devină director la Manchester United - Hepta

Un parior din Marea Britanie a dat, fără să vrea, lovitura, obţinând 2.500 de lire sterline cu numai 5 lire sterline jucate pe o cotă de 500 la 1.

Pariorul a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a mizat pe ideea conform căreia Theresa May, premierul Marii Britanii, va deveni noul director de fotbal al clubului Manchester United, după ce şi-a anunţat demisia.

Theresa May, cotă 500 la 1 să ajungă director la Manchester United

Jurnaliştii de la The Sun susţin că o asemenea mutare este extrem de puţin probabilă, fiind cotată de casele de pariuri cu o cotă de 500 la 1.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, reprezentanţii Paddy Power au decis să-l răsplătească deja pe curajos şi să-i acorde bonificaţia pe care o merită, astfel că britanicul a transformat, fără să vrea, cele cinci lire sterline jucate într-un câştig de 2.500 de lire sterline.

Theresa May este considerată a 24-a favorită la ocuparea funcţiei de director de fotbal la Manchester United, având aceleaşi şanse cu Mick Hucknall, solistul trupei Simply Red, personaj născut în Manchester şi care este un mare fan al celor de la United, şi Andy Tate, unul dintre liderii de galerie de la Manchester United.

Darren Fletcher, principal favorit să ajungă director la Manchester United

Alte variante propuse de Paddy Power pentru postul de director de fotbal la Manchester United sunt atletul jamaican Usain Bolt, cotă 400 la 1, sau vedeta de televiziune Rachel Riley, cotă 225 la 1.

Principalul favorit este considerat fostul mijlocaş scoţian Darren Fletcher, urmat de fostul portar olandez Edwin Van der Sar şi fostul fundaş englez Rio Ferdinand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Theresa May, director la Manchester United. Pariul i-a adus 2.500 de lire unui norocos