Antena Meniu Search
x

Foto Tiktoker-ul italian care a devenit faimos demontând în câteva secunde trucurile ridicole care împânzesc internetul

Are 21 de ani şi peste 60 de milioane de urmăritori. Vorbim de cel mai apreciat tiktoker. Italianul şi-a căştigat fanii stârnind hohote de râs atunci când demontează aşa-numitele trucuri folositoare de pe internet.

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 17:09

Vezi și

Khaby Lame, tiktoker-ul care demontează trucuri ridicole

Fără să spună un cuvânt, Khaby Lame demontează un truc ridicol în câteva secunde. Metoda este una banală, însă mimica pe care o afişează la final a făcut să râdă milioane de oameni din toată lumea. Doar clipul acesta a strâns peste 160 de milioane de vizualizări.

De origine senegaleză, tânărul locuieşte cu părinţii săi într-un cămin social din apropiere de Torino. A creat contul de Tik Tok în urmă cu un, ca să-şi ocupe timpul după ce carantina totală a fost impusă în Italia. Acum, platforma socială a devenit şi principala sa sursă de venit.

Cu peste 60 de milioane de abonaţi, Khaby Lame este cel mai urmărit utilizator din Italia şi numărul patru la nivel mondial. Doar în ultima săptămână, a mai câstigat 15 milioane de fani. Acum, senegalezul are planuri mari pentru viitor şi deja lucrează la mai multe proiecte care vor stârni şi mai multe hohote de râs pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tiktoker-ul italian care a devenit faimos demontând în câteva secunde trucurile ridicole care împânzesc internetul