Antena Meniu Search
x

Tina Gonzalez, gardian în Statele Unite ale Americii, condamnată la închisoare după ce s-a iubit cu un deţinut în faţa altora

Tina Gonzalez, gardian la o închisoare din Statele Unite ale Americii, a fost condamnată la închisoare după ce s-a iubit cu un deţinut în faţa altor persoane.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.07.2021, 07:34

Tina Gonzalez s-ar fi iubit cu un deţinut în faţa altor 11 deţinuţi
Tina Gonzalez s-ar fi iubit cu un deţinut în faţa altor 11 deţinuţi - Fresno County Sheriff's Office via Daily Star
  • Tina Gonzalez s-ar fi iubit cu un deţinut în faţa altor 11 deţinuţi.

Tina Gonzalez s-a iubit mai mult de un an cu deţinutul respectiv, perioadă în care l-a ajutat pe acesta să facă rost de droguri, telefoane mobile şi lame de ras, dar şi să obţină informaţii importante precum perioadele în care gardienii obişnuiau să-i verifice pe deţinuţi.

Conform Daily Star, relaţia dintre Tina Gonzalez şi iubitul ei a ajuns la un asemenea nivel încât tânăra obişnuia să folosească o pereche de pantaloni decupaţi astfel încât să poată întreţină relaţii sexuale cu deţinutul. Ba chiar ancheta a scos la iveală că cei doi s-ar fi iubit o dată de faţă cu alţi 11 deţinuţi.

Tina Gonzalez, condamnată la 210 zile de închisoare cu executare

Relaţia dintre cei doi a fost dată în vileag în decembrie 2019, când Tina Gonzalez a fost reţinută. Chiar şi aşa, cei doi au continuat să menţină relaţia, iar anchetatorii au descoperit că Tina şi iubitul ei purtau numeroase convorbiri cu tentă sexuală.

Comportamentul tinerei nu a fost pe placul magistraţilor care i-au judecat cazul. Aceştia au condamnat-o la 210 zile de închisoare cu executare, deşi avocatul apărării a insistat pe ideea că Tina nu a vrut să provoace daune prin comportamentul ei, ea purtându-se ca atare după ce a fost extrem de afectată de divorţul prin care a trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Tina Gonzalez, gardian în Statele Unite ale Americii, condamnată la închisoare după ce s-a iubit cu un deţinut în faţa altora