Antena Meniu Search
x

Tinerii care au ucis un băiat român într-un mall din Marea Britanie și-au primit pedepsele

Tinerii care au atacat fără motiv și ucis un băiat român de 21 de ani, într-un mall din Marea Britanie, și-au primit pedeapsa. Potrivit sentinței, cei cinci agresori au primit între 30 de luni și 24 de ani de închisoare.

Tinerii care au atacat fără motiv și ucis un băiat român de 21 de ani, într-un mall din Marea Britanie, și-au primit pedeapsa. Potrivit sentinței, cei cinci agresori au primit între 30 de luni și 24 de ani de închisoare.

Au trecut aproape 8 luni de când românul Beniamin Pieknyi a fost ucis cu sălbăticie, într-un mall din Standord, Londra.

Românul, atacat fără motiv

Pe 20 martie, băiatul ieșise împreună cu un prieten ca să cumpere o sticlă de apă.

Spre ghinionul lor, cei doi tineri s-au întâlnit cu o bandă de 5 indivizi, care obișnuiau să provoace scandaluri și să agreseze oameni pe stradă.

Așa s-a întâmplat și în acest caz. Fără motiv, românul a fost atacat de cei 5 tineri. A încercat să scape, dar agresorii l-au fugărit și prins din urmă. L-au bătut, iar unul dintre ei l-a înjunghiat. Lovitura a fost fatală băiatului. Prietenul care îl însoțea, de asemenea, a fost agresat.

Beniamin Pieknyi, românul ucis într-un mall din Stanford

După crimă, banda a fugit. Cei 5 au fost prinși de polițiști și aduși acum în fața justiției.

Sentințele pentru ucigașii lui Beniamin

Cel care l-a înjunghiat pe Beniamin, Vladyslav Yakimchuk, 23 de ani, s-a recunoscut vinovat și a primit o sentință de 24 de ani de închisoare, a anunțat Scotland Yard într-un comunicat.

Individul care l-a înjunghiat pe român

Kevin Duarte, 19 ani, a primit 12 ani de închisoare. Moses Kasule, 20 de ani, a primit, de asemenea, 12 ani de închisoare. Alexis Gabriel Da Costa Varela, 19 ani, a primit 40 de luni de închisoare. Iar Mario Zamamwe, 19 ani, a primit 30 de luni de închisoare.

Tinerii care l-au bătut pe român, în mall

Beniamin a fost ucis la doar câteva săptămâni după ce venise în Marea Britanie, împreună cu sora și fratele său. Într-un interviu pentru BBC, cei doi frați au spus că s-au întors în România, pentru că Marea Britanie e o țară periculoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Tinerii care au ucis un băiat român într-un mall din Marea Britanie și-au primit pedepsele