Antena Meniu Search
x

Video "Toate sunt distruse. Sunt disperată!" Furtuna Nelson a făcut prăpăd în Franţa. Sute de oameni au fost evacuaţi, iar o persoană a fost dată dispărută

Furtuna Nelson a făcut dezastru în Franţa. Sute de oameni au fost evacuaţi, iar o persoană a fost dată dispărută, după ce a ieşit să se plimbe cu caiacul. Ploile torenţiale au distrus şi unele zone din Italia, în timp ce Marea Britanie se pregăteşte pentru o nouă săptămână de vreme rea. 

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:35

Vezi și

Furtuna Nelson a adus inundaţii de proporţii în Franţa. Un departament se află sub alertă roşie, în timp ce alte opt sunt sub alertă portocalie. Râul Vienne a atins aproape 9 metri, depâşind nivelul istoric din anul 1982. 

Darmanin, ministrul francez de interne: Peste 500 de pompieri au fost mobilizaţi în timpul nopţii şi datorită alertelor de vreme şi a FR-Alert, toate primite de cetăţenii noştri pe telefoane, am putut evita tragediile. 

O persoană este dată dispărută

Chiar şi aşa, o persoană a fost dată dispărută, după ce a ieşit să se plimbe cu caiacul. Ca măsură de precauţie, autorităţile au evacuat peste două sute de oameni, iar două centre de adăpost au fost amenajate pentru aceştia.

Pe acelaşi subiect

Localnică: Toată mobila, canapeaua, bucătăria... toate sunt distruse. Sunt disperată!

Oficialii vor, de asemenea, să declare stare de dezastru natural.

Inundaţiile au făcut prăpăd şi în Italia. Lombardia este sub alertă portocalie, iar pompierii au avut aproape 80 de intervenţii numai în Milano. Vremea rea continuă şi astăzi cu ploi torenţiale şi rafale de vânt ce pot ajunge până la 90 de kilometri pe oră, anunţă meteorologii.

Ploi puternice sunt aşteptate şi în Marea Britanie în contextul în care peste două milioane de oameni se întorc acasă după Paşte. Şoferii au fost rugaţi să plece la drum spre seară însă toată săptămâna pare să fie sub semnul vremii rele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Toate sunt distruse. Sunt disperată!" Furtuna Nelson a făcut prăpăd în Franţa. Sute de oameni au fost evacuaţi, iar o persoană a fost dată dispărută