Antena Meniu Search
x

Video Tornade mortale şi grindină de mărimea mingilor de tenis în Oklahoma. Cel puţin doi oameni au pierit şi mai mulţi au fost răniţi

Doi oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi după ce câteva tornade au făcut prăpăd în centrul Statelor Unite. Vârtejurile de vânt au distrus case şi au pus la pământ stâlpii de electricitate. Au fost însoţite de ploi torenţiale şi grindină de mărimea mingilor de tenis. În Oklahoma, statul cel mai afectat, autorităţile au declanşat operaţiuni de salvare a localnicilor rămaşi captivi în adăposturi. 

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 21:28

Vezi și

Cel puţin două persoane şi-ai pierdut viaţa în comitatul McClain, din statul Oklahoma, după ce furtuni şi tornade puternice s-au abătut miercuri asupra mai multor regiuni din centrul Statelor Unite, potrivit autorităţilor locale, informează Reuters.

Cel puţin doi morţi şi mai mulţi răniţi

Furtunile au făcut două victime, iar echipele de salvatori au răspuns solicitărilor mai multor persoane rănite şi izolate la domiciliu, a precizat pe Facebook Departamentul pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă al comitatului McClain, care a recomandat rezidenţilor să rămână la distanţă de zonele afectate.

Aproape 20.000 de rezidenţi din Oklahoma au rămas fără alimentare cu energie joi dimineaţă din cauza furtunilor, potrivit poweroutage.us.

În urmă cu câteva săptămâni, o tornadă a provocat dezastru în sud-estul Missouri şi a ucis cinci persoane. O serie anterioară de furtuni a declanşat o tornadă care a devastat luna trecută oraşul Rolling Fork, Mississippi, distrugând multe dintre cele 400 de locuinţe din comunitate şi provocând moartea a 26 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Tornade mortale şi grindină de mărimea mingilor de tenis în Oklahoma. Cel puţin doi oameni au pierit şi mai mulţi au fost răniţi