Antena Meniu Search
x

Tornade violente in SUA. Zeci de case au ramas fara acoperis

Cel putin trei morti, zeci de cladiri distruse si mii de familii fara curent electric. Asta au lasat in urma furtunile care au devastat, in ultimele zile, mai multe regiuni din State Unite.

Vezi și

O uriasa tornada a fost filmata, ieri, in statul Mississippi, unde furtunile au facut cel putin o victima iar zeci de persoane sunt ranite. Primele tornade s-au format, insa, cu o zi inainte, si au facut prapad in Missouri si Arkansas.

Zeci de case au ramas fara acoperis sau au fost facute una cu pamantul. Starea de urgenta a fost declarata in statul Missouri, unde rafalele de vant au trecut de 200 de kilometri pe ora si au fost insotite de ploi abundente si grindina.

Tot in Missouri, 23.000 de familii si intreprinderi au ramas fara energie electrica. In acest timp, mai la nord, in jurul marelui oras Minneapolis a revenit, in forta, iarna. Zapada a oprit in gari trenurile si a paralizat aeroportul international.

La fel ca in toiul iernii, meteorologii le recomanda automobilistilor sa circule cu mare griji, iar companiile aeriene isi avertizeaza pasagerii ca multe curse vor fi anulate sau vor avea intarzieri. Iar acolo unde ninsoarea a incetat a aparut, deja, pericolul inundatiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tornade violente in SUA. Zeci de case au ramas fara acoperis