Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Australia, sub ochii a sute de turiști: Patru persoane au murit, după ce două elicoptere s-au ciocnit în aer

O călătorie de plăcere s-a transformat în tragedie. Patru oameni au murit, iar alţi trei sunt grav răniţi în accidentul aviatic petrecut în Australia. Două elicoptere care făceau tururi turistice în apropiere de Brisbane s-au ciocnit în aer. Unul dintre aparate a reuşit să aterizeze în siguranţă, dar celălalt a căzut sub privirile îngrozite a sute de turişti.  

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 04.01.2023, 20:08

Vezi și

Tragedia a îngrozit oamenii aflaţi în oraşul Gold Coast. Sute de turişti au fost martori la impactul celor două elicoptere. Unul dintre elicoptere a reuşit să aterizeze în siguranţă pe un banc de nisip. Celălalt aparat de zbor a fost, însă, zdrobit complet.

Mike Campbell, poliţist Queensland: Pilotul este mort şi mai sunt alte trei persoane care au murit. Toţi sunt adulţi. 

Una din victime este Ash Jenkinson. Se mutase din Regat în Australia împreună cu soţia lui, în urmă cu câţiva ani. În septembrie, bărbatul în vârstă de 40 de ani devenise tatăl unui băieţel. O plimbare peste regiunea de coastă a fost pentru el ultimul zbor. Prietenii şi familia sunt şocaţi. 

În accident si au pierdut viaţa şi britanicii Ron și Diane Hughes. Se căsătoriseră în 2021 şi erau în vacanţă la fiica şi nepoţii lor. Nici australienca Vanessa Tadros nu a supravieţuit impactului. Era cu copilul ei la bord. Băiatul în vârstă de 10 ani este şi acum în stare critică la spital. 

Tei pasageri sunt internaţi în stare critică. Biroul australian de securitate a transporturilor a deschis o anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tragedie în Australia, sub ochii a sute de turiști: Patru persoane au murit, după ce două elicoptere s-au ciocnit în aer