Antena Meniu Search
x

Tratament cu acupunctura pentru tigri

Aceasta este cea mai recenta gaselnita a unei Gradini Zoologice din Israel pentru a trata bolile cronice ale animalelor ce locuiesc in adapostul ei.

Vezi și

Pedang, un tigru in varsta de 14 ani, se lupta de cativa ani cu o infectie la ureche. In disperare de cauza, pentru ca nimic nu a avut efect, ingrijitorii de la Gradina Zoologica au recurs la metode alternative de tratament. Pentru a ii putea face acupunctura, angajatii il anesteziaza si il transporta intr-un spatiu deschis, unde cel putin patru oameni il consulta. “Astazi, am avut o sedinta de acupunctura cu Pedang. Are probleme cronice la nivelul urechii, asadar, o data la cateva luni, il adormim si ii curatam urechea”, a spus unul dintre specialist.

Acele sunt introduse in puncte ce stimuleaza vindecarea urechii, intocmai traditiei chinezesti. Aceasta tehnica este o practica des intalnita in cabinetele veterinare din China.

Pe langa tratamentul cu acupunctura, angajatii iau sange si mostre de piele pentru a monitoriza starea de sanatate a tigrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Tratament cu acupunctura pentru tigri