Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Trei oameni morți și cel puțin 16 răniți, după o explozie masivă la parterul unui bloc din Germania. Flăcările izbucnite după au distrus aproape toată clădirea

Trei persoane au murit și cel puțin 16 au fost rănite, după ce o explozie la un magazin din Dusseldorf, Germania, a provocat un incendiu masiv.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 15:38

Explozia a avut loc în jurul orei 02:00 dimineața, ora locală, într-un mic magazin de la parterul unui bloc de apartamente din cartierul Flingern, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor, potrivit AA.com.

Trei oameni morți, alți 16 răniți

„Când au sosit primele echipaje de urgență la fața locului, au constatat că magazinul era total cuprins de flăcări. Flăcările ajunseseră deja la etajul doi”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru ziarul Bild.

Articolul continuă după reclamă

Cel puțin 16 persoane au fost salvate și duse la spitalele din apropiere, iar două dintre ele se află în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt. Cauza exploziei nu fost încă stabilită. Poliția a declarat că o anchetă este în curs de desfășurare în cooperare cu alte autorități ale statului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Trei oameni morți și cel puțin 16 răniți, după o explozie masivă la parterul unui bloc din Germania. Flăcările izbucnite după au distrus aproape toată clădirea