Antena Meniu Search
x

Trei spitale din Alabama au fost evacuate in urma unui apel la 911 care anunta prezenta unei bombe

Trei centre medicale din Alabama, Statele Unite ale Americii, sunt cercetate cu atentie, dupa ce un apel teleponic anunta prezenta unor dispositive explozibile

Toate cele trei spitale (Cullman Regional Medical Center, Marshall Medical Centers si Guntersville) au fost evacuate, iar fortele de politie se afla in alerta maxima.

ABC News anunta ca echipele de pirotehnisti acorda atentie sporita locurilor mici din incinta acestor spitale, cum ar fi lifturile sau locurile de depozitare.

Anuntul teleponic a fost efectuat de un barbat care avea un puternic accent arab.

Se pare ca numarul alarmelor false a crescut semnificativ in ultimile zile, creandu-se, astfel, o isterie la nivel national.

Tot astazi, un corp al aeroportului JFK din New York a fost evacuat, dupa ce o persoana informase politia despre un pachet suspect aflat in una din toaletele terminalului. Mai tarziu, s-a aflat ca fusese, de fapt, o banala periuta de dinti, ambalata in folie de plastic, relateaza Reuteurs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Trei spitale din Alabama au fost evacuate in urma unui apel la 911 care anunta prezenta unei bombe