Antena Meniu Search
x

Donald Trump, surprins în timp ce urmărește operațiunea în care liderul ISIS a fost ucis

Donald Trump a urmărit în direct operațiunea în care a fost eliminat liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. O fotografie a fost dată publicității de Casa Albă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.10.2019, 16:03

Donald Trump și membrii staffului său se uită la ecranul cu imagini de la operațiune
Donald Trump a urmărit în direct imagini de la operațiunea de eliminare a liderului ISIS - White House

Donald Trump a urmărit în direct operațiunea în care a fost eliminat liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi. O fotografie a fost dată publicității de Casa Albă.

În imaginea făcută publică, Donald Trump e în capul unei mese dintr-un birou de la Casa Albă, în timp ce privește ecranul pe care rulează imagini de la operațiunea în care a fost ucis liderul Statului Islamic.

În dreapta lui Trump este vicepreședintele american Mike Pence. La masă mai sunt înalți responsabili cu probleme de securitate, generali și consilieri ai administrației de la Washington.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit președintelui american, liderul ISIS a fost ucis într-o operațiune în nord-vestul Siriei, întreprinsă de forțele speciale americane. Abu Bakr al-Baghdadi a fost surprins într-un complex de locuințe în care venise cu 48 de ore înainte. El a murit după ce a intrat într-un tunel care nu avea altă ieșire și și-a detonat vesta cu explozibil, atunci când a ajuns la capăt.

Fotografia cu Trump, după modelul Obama

Pe 1 mai 2011, când a fost eliminat liderul Al Qaida, Ossama bin Laden, Casa Albă a dat publicității fotografii similare, cu președintele american de atunci, Barak Obama.

Liderul american urmărea operațiunea militarilor în direct, de asemenea, înconjurat de membrii staffului său și de responsabili americani cu securitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, surprins în timp ce urmărește operațiunea în care liderul ISIS a fost ucis