Meniu LIVE
Search
x

Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, un nou mesaj de pe patul de spital

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, continuă să fie internat în spital, cu infecție cu noul coronavirus, însă a transmis un nou mesaj către națiune.

De Cristi Ioniţă la 04.10.2020, 07:40
  • Donald Trump este internat la Walter Reed Medical Center.
  • Donald Trump vrea relansarea cât mai rapidă a economiei Statelor Unite.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Donald Trump a lăudat staff-ul medical de la Walter Reed Medical Center, respectiv medicii și asistentele care au grijă de el, dar și întreaga lume medicală ce luptă pentru a combate pandemia de coronavirus și despre care spune că "a făcut progrese remarcabile în ultimele șase luni pentru a combate această pandemie".

Pe de altă parte, Trump s-a folosit de pagina personală de pe un site de socializare pentru a transmite un mesaj membrilor Congresului.

Aceștia nu se pun de acord în legătură cu programul de stimulare a economiei Statelor Unite, iar Trump le-a transmis că "măreața noastră țară vrea și are nevoie de stimulente. Lucrați împreună și puneți-vă de acord. Vă mulțumesc".

Există dezacord atât în legătură cu suma totală care ar urma să fie pus la bătaie pentru relansarea economiei, cât și punctual cu suma oferită ca indemnizație pentru șomaj ori cu cea oferită ca fonduri de asistență pentru îngrijirea copilului ori ca suport pentru efectuarea de teste de coronavirus.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, un nou mesaj de pe patul de spital

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022