Antena Meniu Search
x

Reacția lui Joe Biden, după ce Donald Trump a fost internat cu infecție cu noul coronavirus

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a fost internat la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, după ce s-a stabilit că s-a infectat cu noul coronavirus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.11.2020, 15:26

Joe Biden a fost testat negativ la coronavirus
Joe Biden nu a ezitat să se ia de Donald Trump, după ce președintele Statelor Unite s-a infectat cu noul coronavirus - Hepta
  • Donald Trump a fost internat cu infecție cu noul coronavirus la Centrul Medical Walter Reed.
  • Joe Biden a fost testat negativ la coronavirus.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Ultimele informații arată că Donald Trump are febră, tuse și alte simptome minore de infecție cu noul coronavirus.

Conform Deccan Herald, următoarea săptămână este decisivă pentru sănătatea lui Donald Trump, în special din cauza faptului că președintele Statelor Unite ale Americii are o vârstă înaintată, 74 de ani, și probleme cu greutatea.

Interesant este că Donald Trump se amuza pe seama contracandidatului său la alegerile prezidențiale, Joe Biden, la confruntarea dintre cei doi, din cauza faptului că Biden obișnuia să poarte des mască de protecție.

Acum, Biden, care a fost testat negativ pentru coronavirus, a oferit o reacție pe măsură: "Nu mai este o problemă de politică. Este o informare pentru noi toți că trebuie să luăm acest virus în serios. El nu dispare automat, așa că trebuie să fim patrioți și să respectăm regulile, să purtăm mască de protecție. Nu este vorba despre a fi un tip dur, este vorba despre a-ți face partea ta de muncă pentru eradicarea virusului".

Donald Trump urmează să primească un cocktail de medicamente, inclusiv Regeneron, un tratament experimental anticoronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Reacția lui Joe Biden, după ce Donald Trump a fost internat cu infecție cu noul coronavirus