Antena Meniu Search
x

Bărbatul cu cei mai mari SÂNI naturali din lume

Povestea lui Guo Qingpo, un bărbat de 53 de ani din China a făcut înconjorul lumii. El a devenit celebru din cauza sânilor lui imenşi.

 Povestea lui Guo Qingpo, un bărbat de 53 de ani din China a făcut înconjorul lumii. El a devenit celebru din cauza sânilor lui imenşi. Orice femeie ar fi mai mult decât invidioasă, însă pentru Guo sânii sunt o adevărată povară. Aceştia au început să crească în urmă cu 10 ani.

La început, Guo a crezut că pur şi simplu se îngraşă ţinând cont şi de vârsta pe care o avea. Totuşi, în următorii ani, sânii au început să îi crească extrem de repede în timp ce alte părţi ale corpului au rămas neschimbate. Disperat a vizitat numeroase spitale din China dar nici unul nu a putut să îi explice concret acest fenomen ciudat.

Într-un final a ajuns la spitalul Jinan Chest unde a fost consultat de peste 20 de specialişti din întreaga ţară. Bărbatul a fost diagnosticat cu lipodistrofie, o perturbare a metabolismului lipidelor. Guo a fost nevoit să ajungă la bisturiu.

Operaţia a durat 6 ore, iar două echipe de medici - una pentru fiecare sân - i-au înlăturat din zona pieptului 5 kg de ţesut adipos adunat acolo. După această intervenţie, Guo a fost nevoit să mai rămână încă o lună internat în spital pentru recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bărbatul cu cei mai mari SÂNI naturali din lume