Antena Meniu Search
x

Video Turiştii pot ajunge în mijlocul animalelor sălbatice, direct de pe canapea

Safari de pe canapea. O companie specializată în safari la distanță, trimite iubitorii vieţii sălbatice în mijlocul leilor şi elefanţilor. În direct, din spatele ecranelor. Imaginile spectaculoase, surprinse din unghiul subiectiv al turistului, au mare succes: în timpul pandemiei numărul spectatorilor s-a triplat.

de Redactia Observator

la 13.11.2020, 22:36

Vezi și
  • Iubitorii de animale sălbatice îşi pot continua expediţiile, însă online
  • În absenţa turiştilor, animalele pot fi filmate mai uşor
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Este o scenă obișnuită, dintr-o rezervație sud-africană. Pui de elefant care se joacă liniştiţi cu mama lor. Fără zeci de turişti curioşi în jur, așa cum se întâmpla înainte de pandemie.

Pentru a-și realiza transmisiunile, WildEarth dispune de vehicule dotate cu camere video, cu care operatorii cutreieră întinderile imense din două rezervații private din Africa de Sud. Cameramanii filmează tot ce se petrece, așa cum ar privi un turist adevărat aflat în safari, pentru a oferi o experiență reală.

În absența turiștilor, de obicei numeroși, animalele nu se mai ascund atât de mult și pot fi observate și filmate mult mai ușor.

Două safariuri spectaculoase sunt difuzate zilnic, unul la răsărit și unul la apus. Transmisiunile live sunt interactive: spectatorii pot trimite întrebări și pot face comentarii. Deși senzațiile nu sunt aceleași din spatele ecranului ca în timpul unui safari real, proiectul a devenit extrem de popular.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Turiştii pot ajunge în mijlocul animalelor sălbatice, direct de pe canapea