Antena Meniu Search
x

Ucrainenii au DISTRUS DOUĂ TANCURI ale separatiștilor folosind DRONE

În ultimele operațiuni militare ale batalionului ucrainean „Donbass”, au fost distruse două tancuri ale separatiștilor

În ultimele operațiuni militare ale batalionului ucrainean „Donbass”, au fost distruse două tancuri ale separatiștilor

Distrugerea tancurilor a fost posibilă datorită avioanelor fără pilot ale Aviației Militare ucrainene. Soldații spun că această tehnică poate nu doar salva sute de vieți, dar și oferi un suport tactic în luptă.

Militarii susțin că principalul avantaj al avioanelor fără pilot, este recunoașterea tactică. Pe ecran poți monitoriza mișcările inamicului în timpul luptei. Comandantul batalionului „Donbass”, Semeon Semencenko, susține că, deși comandamentul operațiunii antiteroriste știe de acest avantaj, nu se face nimic în această direcție.

„Am făcut apel în mod repetat la autoritățile de la Kiev pentru a primi drone. Încă nu am primit nici un răspuns”, a declarat acesta, conform Deschide.md.

O tehnică similară este utilizată și de separatiști. Ba mai mult chiar, pe unul dintre modelele teroriștilor pro-ruși au fost observate modificări de construcție, care-i permit aparatului să transporte arme sau muniții. Militarii nu exclud versiunea că acesta ar fi unul dintre canalele prin care separatiştii primesc ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ucrainenii au DISTRUS DOUĂ TANCURI ale separatiștilor folosind DRONE