Antena Meniu Search
x

Foto Ultima fotografie postată de Remi Lucidi, tânărul cascador care a murit după ce a căzut de la etaul 68

Remi Lucidi, iubitorul de senzații extreme în vârstă de doar 30 de ani care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 68 al unei clădiri de peste 220 metri din Hong Kong. La puțin timp după ce vestea tragediei s-a răspândit în mediul online, fanii lui Remi Lucidi au descoperit ultima poză pe care acesta a publicat-o, transmite The Mirror.

de Adrian Popovici

la 31.07.2023, 17:21

În utima fotografie postată de Remi Luicidi înainte de sfârșitul său tragic apare chiar orașul în care și-a piedut viața: Hong Kong. Mai exact, în ultima imagine pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi apare o panoramă a orașului alături de un emjoi în formă de inimă.

Ultima fotografie postată de Remi Lucidi, tânărul cascador care a murit după ce a căzut de la etaul 68

Instagram

Lucidi, care era cunoscut și sub numele de Remi Enigma online, a fost văzut bătând la ferestrele clădirii înalte pe care s-a urcat cu doar câteva momente înainte de a aluneca. Oficialii au spus că un agent de pază a încercat să-l oprească să-și croiască drumul la etaj, dar cascadorul a susținut că se afla în vizită la un prieten care locuia la etajul 40 al clădiri. Potrivit Daily Mail, aventurierul fusese văzut de o menajeră cum bate la ferestrele unui apartament de lux, încercând să intre înapoi în clădire, însă din nefericire a căzut spre moarte înainte ca cineva să ajungă la el.

Filmul tragediei

Pe acelaşi subiect

În seara de joi, în care și-a găsit sfârșitul, francezul Lucidi ajunsese la zgârie-nori la ora 19:30, spunându-i unui paznic că vizitează un prieten la etajul 40. Rezidentul pe care l-a menționat a negat ulterior că îl cunoaștea pe acest aventurier și a precizat că totul a fost doar o înșelătorie a lui Lucidi pentru a trece de securitate.Filmările camerei de supraveghere a clădirii arată apoi cum Lucidi coboară din lift la etajul 49 și apoi urcă scările până în vârf, la etajul 68. Ușa către acoperiș era blocată, dar Lucidi a forțat-o să se deschidă, hotărât să facă o fotografie de pe acoperiș. Corpul său a fost găsit doar după ce a ajuns din nou la sol.

Poliția a găsit o cameră care conținea videoclipuri cu sporturile extreme pe care le practica, potrivit publicației South China Morning Post. Pe Instagram, Lucidi publicat fotografii și videoclipuri din aventurile sale de escaladare pentru cei peste 3.000 de urmăritori ai săi.

Postările recente îl arătau pozând în vârful schelelor și clădirilor în țări din întreaga lume, inclusiv Dubai, Bulgaria și Franța. Multe dintre înregistrări îl arătau escaladând curajos clădiri înalte fără a folosi echipament de siguranță. Într-un videoclip ce taie respirația, Remi Lucidi putea fi văzut echilibrându-se pe marginea unui coș de fum înalt de aproximativ 300 de metri, în Franța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ultima fotografie postată de Remi Lucidi, tânărul cascador care a murit după ce a căzut de la etaul 68