Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale fetiţei ucise de propriul tată: "Te iubesc!"

Timothy Jones, 37 de ani, un inginer din Lexington, Alabama, Statele Unite ale Americii, riscă să fie condamnat la moarte după ce, în 2014, şi-a ucis cu sânge rece cei cinci copii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.05.2019, 19:25

Un bărbat este acuzat că şi-a ucis cei cinci copii
Timothy, tatăl care şi-a ucis copiii, în timpul procesului - Captură Youtube

Timothy Jones, 37 de ani, un inginer din Lexington, Alabama, Statele Unite ale Americii, riscă să fie condamnat la moarte după ce, în 2014, şi-a ucis cu sânge rece cei cinci copii.

Timothy era considerat un tată model. Cu doar câteva zile înainte să comită abominabilele crime, bărbatul îşi dusese copiii la Disney World.

Tatăl şi-a ucis cei cinci copii în 2014

Totuşi, conform The Sun, în august 2014, bărbatul a cedat nervos de la un lucru banal şi a început să-şi ucidă copiii unul câte unul.

Pe acelaşi subiect

Timothy şi-a pierdut cumpătul în momentul în care Nahtahn, băiatul său de numai şase ani, atras ca şi tatăl său de electricitate, i-a distrus un dispozitiv valoros.

Bărbatul s-a enervat şi nu s-a mai putut opri, ucigându-şi fiul în bătaie. Martoră la incident a fost Merah, fetiţa de opt ani a lui Timothy.

De teamă că aceasta îl va da de gol, bărbatul şi-a ucis fetiţa prin sugrumare.

Au urmat ceilalţi trei copii. Elias, un băiat de şapte ani, a fost strâns de gât, în timp ce Gabriel, doi ani, şi Abigail, un an, au fost sugrumaţi cu o curea.

Tatăl a împachetat cadavrele copiilor în saci de gunoi

Bărbatul a împachetat cadavrele în saci de gunoi şi le-a urcat în SUV-ul proprietate personală.

A condus timp de nouă zile, cu cadavrele în maşină, în zona de sud-est a ţării, înainte să lase cadavrele pe un deal din Camden, Alabama.

Timothy, care avea custodie exclusivă asupra copiilor după divorţul de Amber Kyzer, în 2013, a fost arestat la un punct de control din Mississippi.

Poliţistul care l-a tras pe dreapta a simţit din start mirosul de cadavru intrat în descompunere şi a descoperit o pată uriaşă de sânge.

Ultimele cuvinte ale fetiţei ucise au fost "Tati, te iubesc!"

De aproape cinci ani este judecat Timothy, iar procurorii solicită condamnarea la moarte. În schimb, avocatul apărării mizează pe ideea că bărbatul şi-a pierdut minţile şi ar trebui, mai degrabă, internat într-un ospiciu.

La unul dintre ultimele termene din proces a ieşit la iveală un detaliu greu de digerat.

Anchetatorii au stabilit că, înainte să fie ucisă, ultimele cuvinte ale lui Merah, fetiţa de opt ani, au fost "Tati, te iubesc!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale fetiţei ucise de propriul tată: "Te iubesc!"