Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale jurnalistului Khashoggi, în timp ce era ucis în consulatul saudit din Istanbul (Video)

"Nu pot să respir!" au fost ultimele cuvinte ale jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis pe 2 octombrie în consulatul saudit din Istanbul.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 17:12

"Nu pot să respir!" au fost ultimele cuvinte ale jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis pe 2 octombrie în consulatul saudit din Istanbul.

Informaţia a fost publicată duminică CNN, care citează o sursă ce pretinde că a citit transcrierea unei înregistrări audio a crimei.

Această sursă, a cărei identitate nu a fost precizată de CNN, a declarat că transcrierea arată că uciderea jurnalistului saudit a fost premeditată şi că au fost efectuate mai multe apeluri în timpul uciderii acestuia pentru a descrie desfăşurarea operaţiunii.

Khashoggi, "dezmembrat de un fierăstrău"

Pe acelaşi subiect

Potrivit CNN, oficiali turci cred că aceste apeluri telefonice au fost adresate unor înalţi oficiali saudiţi la Riad. Transcrierea comportă descrieri ale unei lupte dintre Khashoggi şi ucigaşii săi şi conţine sunete înregistrate în timp ce corpul dizidentului "era dezmembrat de un fierăstrău".

Transcrierea comportă descrieri ale unei lupte dintre jurnalistul Khashoggi şi ucigaşii săi

Transcrierea originală a fost efectuată de serviciile de informaţii turce.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit CNN, sursa respectivă a citit o versiune tradusă a acestei transcrieri şi a fost informată despre investigaţia făcută de autorităţile turce privind moartea jurnalistului. 

Jamal Khashoggi, un jurnalist saudit critic al puterii de la Riad care era colaborator al cotidianului Washington Post, a fost ucis la 2 octombrie în consulatul saudit din Istanbul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale jurnalistului Khashoggi, în timp ce era ucis în consulatul saudit din Istanbul (Video)