Antena Meniu Search
x

SFÂŞIETOR! ULTIMUL MESAJ al pilotului Boeingului 777 PRĂBUŞIT!

Pilotul avionului Boeing 777, căpitanul Wan Amran Wan Hussin, i-a trimis soției sale un mesaj pe WhatsApp la scurt timp înainte de decolare

Pilotul avionului Boeing 777, căpitanul Wan Amran Wan Hussin, i-a trimis soției sale un mesaj pe WhatsApp la scurt timp înainte de decolare

Acesta i-a spus nevestei sale, Meriam Yusoff, că se întoarce „curând” acasă, potrivit verișorului său. Căpitanul Amran lucra ca pilot în cadrul Malaysia Airline de 25 de ani și era tatăl a doi copii, Yunus, de zece ani, și Irfan, de opt ani, scriu cei de la The Wall Street Journal.

„Soția să pare calmă, cel puțin din exterior, dar în interiorul ei… Nu ştim. Băiatul cel mare este OK, știe deja, dar cel mic este puțin confuz”, a spus verișorul pilotului, adăugând că acesta era „un om foarte bun, responsabil, în special în privința familiei”.

Soția pilotului a aflat despre tragedie de la jurnaliștii unei televiziuni locale, care i-au spus să se uite la televizor.

Avionul care efectua zborul MH17 era condus de doi piloți și de doi copiloți și s-a prăbușit, joi seara, în estul separatist al Ucrainei, la circa 60 de kilometri de frontiera cu Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » SFÂŞIETOR! ULTIMUL MESAJ al pilotului Boeingului 777 PRĂBUŞIT!