Antena Meniu Search
x

Un adolescent împuşcat de mai multe ori, într-un cartier din Liverpool, se zbate între viaţă şi moarte

Un adolescent de 17 ani, împuşcat de mai multe ori într-un cartier din Liverpool, se zbate între viaţă şi moarte.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.07.2021, 10:49

Adolescentul a fost împuşcat în faţa unui cunoscut local din Liverpool
Adolescentul a fost împuşcat în faţa unui cunoscut local din Liverpool - Google via Daily Star
  • Adolescentul împuşcat în Liverpool a fost transportat la spital.

Incidentul s-a produs într-un cartier cunoscut pentru petrecerile tumultoase care se ţin în weekend. Conform Daily Star, victima ar fi fost împuşcată de mai multe ori în abdomen şi în picioare.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii se luptă acum să-i salveze viaţa, situaţia victimei fiind extrem de dificilă în special din cauza sângerării abundente.

Autorităţile fac apel la cei care pot oferi informaţii în legătură cu atacul din Liverpool

Poliţiştii nu au deocamdată niciun suspect în acest caz, însă ei sunt convinşi că adolescentul a căzut victima unui atac bine pus la punct şi care l-a vizat în mod special. Totuşi, poliţiştii se bazează pe faptul că zona era aglomerată în momentul în care s-a produs atacul, astfel că există posibilitatea ca mai mulţi martori să fi văzut exact ce s-a întâmplat în timpul atacului.

Autorităţile fac apel la cei care au informaţii despre atac să le ofere forţelor de ordine astfel încât anchetatorii să pună piesele de puzzle cap la cap şi să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un adolescent împuşcat de mai multe ori, într-un cartier din Liverpool, se zbate între viaţă şi moarte