Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent român a murit şi patru au fost răniţi, în Statele Unite, într-un grav accident. Tinerii erau la colindat (UPDATE, VIDEO)

Un adolescent român a murit şi patru au fost răniţi, în Statele Unite, chiar în prima zi de Crăciun! Se întorceau de la colindat, când maşina în care erau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o râpă.

de Redactia Observator

la 27.12.2016 , 22:22

Un adolescent român a murit şi patru au fost răniţi, în Statele Unite, chiar în prima zi de Crăciun! Se întorceau de la colindat, când maşina în care erau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o râpă.

Cinci tineri. Prieteni buni. Îşi petrecuseră ziua de Crăciun colindând familiie de români din Portland. 

La 2 dimineaţa, se întorceau acasă. Sebastian Pop, în vârstă de 17 ani, aflat la volan, a intrat în depăşire şi a ratat intrarea într-o curbă strânsă. A ieşit de pe şosea, a rupt terasamentul şi a căzut într-o râpă. Sebastian a ajuns în spital, internat în stare critică. Pasagerul din dreapta, Samuel Chiriac, de numai 16 ani, a murit pe loc. 

Vezi și

Lucian Ioniţă a văzut totul. Doar colindaseră împreună şi - în momentul tragediei - se întorceau acasă într-o coloană de 3 maşini. 

Caleb Pop şi Timothy Posteucha, în vârstă de 15 şi 17 ani se aflau pe locurile din spate. Au fost răniţi dar medicii spun că vor supravieţui. Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat de la Johnny Cristurean. În vârstă de 14 ani, românul se afla în aceeaşi maşină, dar a fost rănit foarte usor.

Comunitatea românească a lansat o strângere de fonduri pentru a ajuta familiile tinerilor. 12 de mii de dolari sunt necesari pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare ale lui Samuel. Poliţiştii spun că niciunul dintre tineri nu consumase alcool sau droguri. De vină pentru producerea accidentului, ar putea fi - totuşi - ceaţa groasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un adolescent român a murit şi patru au fost răniţi, în Statele Unite, într-un grav accident. Tinerii erau la colindat (UPDATE, VIDEO)