Antena Meniu Search
x

Un american a supravieţuit după ce a căzut de la bordul unui vas de croazieră. "Este un miracol de Ziua Recunoştinţei"

Pasagerul unui vapor de croazieră din SUA a fost găsit în viaţă, la peste 15 de ore după ce a căzut de la bord, în Golful Mexicului. Tânărul de 28 de ani se afla pe vas alături de sora sa, care i-a avertizat pe membrii echipajului de dispariţia lui, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 17:49

Vasul de croazieră
Bărbatul era în vacanţă pe vasul de croazieră, împreună cu sora sa - Profimedia

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, era în vacanţă pe vasul de croazieră "Carnival Valor", care aparţinea companiei Carnival Cruise Lines. El a plecat de la un bar împreună cu sora sa, în jurul orei 23.00, pentru a se duce pe punte, dar dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă. 

Mai multe echipaje de salvare au cercetat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana. Se pare că victima era în stare stabilă atunci când a fost scoasă din apă.

Paza de Coastă evocă "un miracol de Ziua Recunoştinţei"

Locotenentul Seth Gross, de la Paza de Coastă a SUA, a declarat că bărbatul a stat în apă mai mult de 15 ore aceasta fiind "cea mai lungă perioadă absolută despre care am auzit și doar unul dintre acele miracole de Ziua Recunoștinței". Nu este clar cum a căzut în apă bărbatul de pe nava care se îndrepta spre Cotumel, în Mexic.

În 2018, o britanică în vârstă de 46 de ani a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică de pe vasul de croazieră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un american a supravieţuit după ce a căzut de la bordul unui vas de croazieră. "Este un miracol de Ziua Recunoştinţei"