Antena Meniu Search
x

Update Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului Antonov în care se aflau 28 de pasageri, în Rusia

Un avion Antonov An-26 cu 28 de persoane la bord a dispărut în zona Peninsulei Kamceatka din Orientul Îndepărtat Rus, a transmis ministerul pentru situații de urgență din Rusia. După mai multe ore de căutari, aeronava a fost găsită prăbușită într-un deal. Din nefericire, nimeni nu a supraviețuit impactului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.07.2021, 14:14

Vezi și

Update 13:20 Nu există niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului ce avea 28 de persoane la bord, transmite Reuters, care citează agențiile de presă rusești. Aeronava s-a prăbușit pe un deal și nu este exclus ca piloții să fi încercat să aterizeze pentru a evita zborul în condiții de vizibilitate extrem de redusă.

Știre inițială: Aeronava, care decolase din Petropavlovsk-Kamchatskyto și urma să ajungă în localitatea Palana din nordul peninsulei, a pierdut contactul cu turnul de trafic în timpul zborului. Potrivit Reuters, mai multe echipaje de căutare s-au îndreptat spre zona în care a fost localizat ultima oară avionul. La bord erau 22 de pasageri și șase membri ai echipajului. Nu sunt rapoarte despre furtuni puternice în zonă, deși cerul era înorat, transmite agenția Interfax.

"Tot ceea ce ştim pentru moment este că contactul cu avionul a fost pierdut şi că nu a aterizat", a declarat purtătoarea de cuvânt a Procuraturii regionale a Transporturilor, Valentina Glazova. "Eforturile de căutare sunt în curs", a precizat ea.

Antonov An-26 este un avion civil / militar de transport ușor, fabricat în Uniunea Sovietică între anii 1969 și 1986. Acest avion se află în serviciu activ în peste 30 de forțe aeriene din diferite țări, dar și la câțiva operatori civili. Este pilotat de doi piloți. De obicei, echipajul este completat de un maistru de bord și un navigator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Niciun supraviețuitor după prăbușirea avionului Antonov în care se aflau 28 de pasageri, în Rusia