Antena Meniu Search
x

Un avocat din SUA și-a comandat propriul asasinat pentru ca fiul său să încaseze 10 mil.$. În urmă cu 3 luni, soția sa și un alt fiu au fost uciși

Un avocat cunoscut din Carolina de Sud și-a comandat propriul asasinat pentru ca fiul său să-i încaseze asigurarea de viață în valoare de 10 milioane de dolari, scrie BBC. Incidentul vine la doar trei luni după ce soția și un alt fiu al bărbatului au fost împușcați mortal.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 14:09

Un avocat din SUA și-a comandat propriul asasinat pentru ca fiul său să încaseze 10 mil.$. În urmă cu 3 luni, soția sa și un alt fiu au fost uciși
Un avocat din SUA și-a comandat propriul asasinat pentru ca fiul său să încaseze 10 mil.$. În urmă cu 3 luni, soția sa și un alt fiu au fost uciși - Facebook

Cine este familia Murdaughs?

Alex Murdaugh, în vârstă de 53 de ani, este un avocat cunoscut din Carolina de Sud. Străbunicul, bunicul și tatăl său au fost prim procurori în statul american. 

În luna iunie 2021, soția sa, Margaret, în vârstă de 52 de ani, și unul dintre fiii săi, Paul, în vârstă de 22 de ani, au fost găsiți împușcați mortal. La acel moment, victima de 22 de ani era pusă sub acuzare într-un caz din 2019,  după ce condusese o barcă, sub influența alcoolului, și cauzase moartea unei femei.

Alex Murdaugh a fost împușcat la începutul lunii septembrie. În acest caz, poliția nu a arestat niciun suspect, însă incidentul a avut loc la o zi după ce bărbatul demisionase. 

Pe acelaşi subiect

Cum a avut loc tentativa de asasinat

Alex Murdaugh a fost găsit pe marginea unui drum, pe 4 septembrie, cu răni superficiale la nivelul capului. Avocatul său a susținut că bărbatul încerca să schimbe o roată, când un individ necunoscut l-a împușcat.

Însă, în prezent, poliția susține că avocații lui Alex Murdaugh au recunoscut că însăși victima comandase propriul asasinat pentru ca fiul său să poată obține asigurarea sa de viață. 

“A sunat pe cineva care a acceptat să se întâlnească cu el pe marginea drumului și să-l împuște în cap”, a declarat avocatul Dick Harpootlian pentru NBC. “A încercat doar să-și protejeze fiul”. Avocatul a mai declarat că Murdaugh cooperează cu autoritățile și că nu vrea să le distragă atenția de la uciderea soției și celuilalt fiu. 

Deocamdată, poliția americană nu a acuzat pe nimeni în cazul morții lui Paul Murdaugh și al lui Margaret Murdaugh și nici nu a sugerat vreo posibilă implicare a lui Alex Murdaugh în această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un avocat din SUA și-a comandat propriul asasinat pentru ca fiul său să încaseze 10 mil.$. În urmă cu 3 luni, soția sa și un alt fiu au fost uciși